Arben Çokaj

Publikime

Publikime / Publications

Pjesë nga publikimet dhe shkrimet të mia në shtypin e përditshëm

Mbi trupin thatim të Shqipërisë,
shtrihen barkiçët sa gjerë e gjatë!

Mentaliteti islamik që trashëgon shoqëria shqiptare nga pushtimi i tejzgjatur 523 vjeçar osmano-turk, ka bërë që shoqëria shqiptare të mos jetë e aftë për të ndërtuar institucione demokratike, dhe për këtë arsye kemi mbetur prapa në zhvillimin e vendit. Ndeshemi me fenomene negative të pushtetarëve, me mentalitet oriental dhe shije sheikësh…

In memoriam: [ Gazeta “Shpresa” ]

Lini një koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *