Arben Çokaj

WebDizajn

WebDesign | WebDizajn

Këtu paraqiten disa webfaqe interneti, webdizajnin e të cilave e kam bërë unë, ose janë bërë me ndihmën time. Nëse dëshironi që të bëni një faqe personale, ose për biznesin Tuaj, atëherë ju lutem na kontaktoni.

Për të vizituar një webfaqe funksionale, kliko në lidhjen poshtë imazhit të saj (aty ku lidhja funksionon), pasi zvogëlimi i imazhit, mund të ketë deformuar pamjen e faqes!

Shiko më poshtë disa prej webfaqeve funksionale:
Webfaqe 1, Webfaqe 2, Webfaqe 3, Webfaqe 4, Webfaqe 5, Webfaqe 6

Disa nga webfaqet kryesore, të dizajnuara nga unë, janë:

 • Shkoder.net…
 • – webfaqja më standarde e Shkodrës në internet.

 • Fjala e Lirë
 • – suplement me artikuj të përditshëm i Shkoder.net…

 • BMC online
 • – BMC Computer – programe dhe libra mbi kompjuterin në shqip, shërbim interneti, etj.

 • BMC Books
 • – shtëpi botuese, Botimet Marinaj & Çokaj.

 • Dr. Gjekë Marinaj
 • – webmaster i webfaqes për poetin e talentuar malësor & mikun tim Gjekë Marinaj.
  ( Kjo webfaqe është pronë e Gjekë Marinaj )


  1.

  Shkoder.net...
  [ www.shkoder.net ]
  – Webfaqja më standarte e Shkodrës në Internet –
  Webmaster & Webdesign.


  2.

  Arben Çokaj
  [ www.cokaj.info ]
  – Webfaqe zyrtare për Arben Çokaj –
  Webmaster & Webdesign.


  3.

  © BMC
  [ wwww.bmconline.info ]
  – © BMC – Kompjuter, Programe, Metodika, WebDizajn etj. –
  Webmaster & Webdesign.


  4.

  Fjala.info
  [ www.fjala.info ]
  Fjala e Lirë – suplemet me shkrime të përditshme i Shkoder.net… –
  Webmaster & Webdesign.


  5.

  BMCBooks.info
  [ www.bmcbooks.info ]
  BMC Books – shtëpi botuese, Botimet Marinaj & Çokaj
  Webmaster & Webdesign.


  6.

  Marinaj.info
  [ www.marinaj.info ]
  – Webfaqja zyrtare e poetit të talentuar Gjekë Marinaj
  Webmaster & Webdesign.


  Faqe që janë dizajnuar nga unë dhe që nuk merrem më me to: 🙂

  7.
  ShefkiHysa.com
  [ www.shefkihysa.com ]
  – Faqe personale e shkrimtarit të njohur çam, Shefki Hysa –
  Webmaster & Webdesign.


  8.
  DMPP.org
  [ www.dmpp.org ]
  – Faqe e porositur nga Shefki Hysa për DMPP –
  Webmaster & Webdesign.

  9.
  Gjekë Marinaj
  marinaj.marinajpublishing.com – Shiko marinaj.info
  – Faqe personale për Gjekë Marinaj, poet, gazetar, studiues letërsie –
  Webmaster & webdesign.

  10.
  Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë
  www.albanianliterature.org
  – Faqe zyrtare e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë –
  Webmaster & webdesign.

  11.
  Gjenima Prize
  www.gjenimaprize.org
  – Faqja e çmimit letrar ndërkombëtar Gjenima Prize
  – mbahet nga Gjekë Marinaj –
  Webmaster & webdesign.

  12.
  Traboini Web-Site
  www.traboini.com – shiko: Taboini BlogSpot
  – Faqe personale për Kolec Traboinin, shkrimtar, gazetar, publicist –
  Webmaster & webdesign.

  13.
  PDSH
  www.pd.al
  – Faqja zyrtare e Partisë Demokratike të Shqipërisë –
  WebDizenjo në fillim.

  14.
  Lezha.net
  www.lezhe.net
  – Faqe për qytetin e Lezhës – mirëmbahet nga Lek Gjoka –
  WebDizenjo në fillim.

  15.
  Kosova Web in Denmark
  www.kosova.dk
  – Faqe për Kosovën në Danimarkë – mirëmbahej nga Riza Nikqi
  WebDizenjo në fillim.

  Lini një koment

  Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *